Het was dit jaar even spannend of het allemaal wel door kon gaan. Helaas is er vanuit schoolinstanties geen budget meer om de tofste dag van de schoolverlaters te organiseren. Ronald (organisator van voorgaande jaren) liet het hier niet bij zitten en zocht een opvolger. De vaste ploeg vrijwilligers, instructeurs en vakdocenten werden bericht en kwamen al snel samen in Sophia’s (de vaste meeting plaats op Europarcs Maasduinen). Na de meeting liepen wij naar buiten als nieuwe organisator van de Europarcs Survivalweken, met trots zullen wij de organisatie van Ronald overnemen.

Venlo Adventures neemt de organisatie van de Europarcs Survivalweken over!

Ondertussen zijn we al vanaf Januari met de organisatie bezig. Alle scholen zijn benaderd en we krijgen fantastische reacties terug!

Alle geplande dagen zijn ingevuld. Er zijn maar liefst 42 aanmeldingen met een leerling totaal van 1295. Dit zijn basisscholen uit de gemeente Venlo, Peel en Maas en Beesel. Alle groepen 8 zijn welkom om een toffe dag te beleven op Europarcs Maasduinen. Samen met onze sponsoren, vrijwilligers en partners strijden we ervoor om alle scholen mee te kunnen laten doen.

Al deze leerlingen gaan we een fantastische dag laten beleven!

Meer over de survivalweken, vrijwilligers en sponsoren lees je op deze site.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous reading
Survivalweken, beleef en beweeg!
Next reading
Knallend het nieuwjaar in!