Kamp Wagenmakerij

  Kracht - mentale en fysieke hardheid om door te gaan waar andere stoppen.

  Discipline - doen wat je zegt of van je verwacht wordt ook als niemand kijkt.

  Respect - er op vertrouwen dat iedereen er toe doet.

  Verbondenheid - de groep boven jezelf stellen en volledig op elkaar vertrouwen.

Het programma. Het programma houden we nog even voor onszelf, laat je dus vooral verrassen… Een ding is zeker. Je wordt fysiek en mentaal uitgedaagd om tot het uiterste te gaan! Toch zullen we proberen voorafgaand aan Kamp Wagenmakerij wat "tipjes van de sluier" proberen op te lichten.

Kamp Wagenmakerij
Venlo of eigen locatie
€ 50,-
vanaf

Kamp Wagenmakerij

Alle belevingen zijn op maat gemaakt. Bij interesse plannen we een intake met de hoofdboeker. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van de groep en kunnen wij de tofste uitdaging voor de groep samenstellen. Stuur een bericht naar onderstaande link en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Boek nu
6 uurs beleving vanaf € 65,-

Beleef samen 6 uur lang het programma van Kamp Wagenmakerij. Deze beleving is te boeken vanaf 20 personen. Jullie worden voorzien van kledingpakket (bruikleen) tussendoortjes en drinken.

12 uurs beleving vanaf € 105,-

Beleef het samen het avontuur voor ongeveer 12 uur (je weet immers nooit wanneer je klaar bent) Inclusief kledingpakket (bruikleen) lunch, buffet of BBQ. Te boeken vanaf 16 personen.

24 uurs beleving vanaf € 185,-

Tijdens de 24 uurs beleving krijg je (beperkte) nachtrust. Jullie worden voorzien kleding (bruikleen) van eten en drinken (lunch, tussendoortjes & dinner in overleg). Na afloop ontvangen alle deelnemers een medaille en finisher T-shirt. Te boeken vanaf 12 personen.

Op maat gemaakt

Iets anders in gedachten? Wij denken graag met je mee!

Beleving

Next Event

Kamp Wagenmakerij is ook individueel (of met minder dan 12 personen) te boeken op aangegeven data. Komende editie is op 24 Februari 2024!
Ticket verkoop nu beschikbaar
Kamp Wagenmakerij