Schieten

Boogschieten

Boogschieten is het perfecte spel voor iedereen die zijn vaardigheden wil testen en wat plezier wil maken. Met onze schietbaan kun je je boog en pijl pakken en proberen de roos te raken. Verzamel punten om je vrienden te verslaan en zie wie de beste boogschutter is!

  Laden, spannen en schieten - Wist je dat boogschieten vooral een concentratiesport is?

   Begeleiding- Deze activiteit is altijd onder begeleiding van een professionele instructeur

  Wedstrijd - Na wat oefenrondes komt het echte werk: wie behaalt de meeste punten?

Boogschieten activiteit boeken in Limburg Venlo op eigen locatie

Boogschieten activiteit uitje boeken in Venlo Limburg groep

Inbegrepen

Zoek je een leuke en uitdagende activiteit om met je vrienden te doen? Boogschieten kan op onze locatie in Venlo of op jouw eigen locatie. Onder begeleiding van een ervaren schietcoach leer jij de basisprincipes van het boogschieten, zodat ook jij in de roos kan schieten!

   Tijdsduur - Minimaal 60 minuten

   Aantal personen- Vanaf 6 personen te boeken

   Leeftijd - Vanaf 14 jaar

PRICING

Boogschieten
In Venlo
Vanaf 14,90

Boogschieten

Boogschieten is het perfecte spel voor iedereen die zijn vaardigheden wil testen en wat plezier wil maken. Onze schietbaan biedt een verscheidenheid aan afstanden zodat je de perfecte uitdaging kunt vinden. Verzamel punten om je vrienden te verslaan en zie wie de beste boogschutter is!

Nu boeken
Kinderfeestje
In Venlo of Arcen
Vanaf 16,50

Kinderfeestje

Een kruising tussen trefbal en paintball met pijl en boog! Je leert schieten op pionnen en vervolgens gaan we het veld in om daar met teams tegen elkaar te strijden. Het spel wordt gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken.

Nu boeken
Schietworkshop
In Venlo
Vanaf 30,00

Schietworkshop

Liever een uitgebreide activiteit? Als je kan schieten, is het altijd raak. Bij deze workshop schieten beleef je de diverse schiettechnieken van hand- of kruisboogschieten en ook PCP pistool en geweer. Ervaar de verschillende wapens en doe wedstrijdjes onderling. Schiet jij in de roos?

Nu boeken