Deze weken zijn erg spannend voor de Kids. Van problemen op het Sinterklaasjournaal tot aan de vraag of ze eigenlijk wel lief genoeg zijn geweest. Maar wat is het toch een leuke tijd! Stralende gezichtjes, enthousiasme, zingen, dansen, kleuren en knutselen voor Sint en zijn Pieten. Daar smelten we toch van. Gelukkig zijn er nog genoeg enthousiaste Pieten die dit feest mede mogelijk maken, dat we dit feest nog maar lang in ere houden.

Bij Venlo Adventures geven we voor aanvang van het Sinterklaasweekend elk jaar een training waarbij kinderen actief kunnen ontspannen. Kinderen ervaren in deze tijd spanning, voor veel kinderen is beweging een fijne uitlaatklep. Daarnaast is er een Piet aanwezig die de tijd voor ze neemt en dingen op een rustige manier uitlegt. Geen haast, geen druk, geen spanning gewoon samen bewegen!

Gisteren vond de Ninja Pieten training plaats op onze locatie, voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar oud. In plaats van pepernoten bakken, cadeautjes in de schoorsteen gooien en hinkelen hebben de kinderen speciale vaardigheden geleerd die je als “dak”Piet toe kunt passen.

Er werden salto’s gemaakt, aan ringen gezwaaid, in netten geklommen, over muurtjes gesprongen en over een dak gebalanceerd! Technieken werden aangeleerd door Woy en Piet was aanwezig om de kinderen uit te dagen!

Na een uur actief bezig te zijn geweest hadden ze allemaal een medaille verdient. Wat waren de kinderen trots op het einde van de training dat ze alle opdrachten goed uitgevoerd hadden en weer een beetje dichter bij Sinterklaas stonden.

Tot en met 5 December zal onze locatie nog in Sinterklaassfeer zijn.

We wensen iedereen een heel fijn sinterklaasfeest toe!

Tip! Een keer een Ninja of Warrior training bijwonen bij Tap-Out? klik dan op deze link om een GRATIS vrijblijvende proefles aan te vragen.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous reading
Knallend het nieuwjaar in!
Next reading
Waarom teambuilding activiteiten belangrijk zijn voor je bedrijf