Teambuilding activiteiten - In Limburg

Zoek je een leuke manier om teamwork en communicatievaardigheden op te bouwen? Zoek niet verder dan onze teambuilding activiteiten! Onze ervaren begeleiders en instructeurs zullen je team helpen samen te werken om uitdagingen te overwinnen en doelen te bereiken. Dit is de perfecte manier om het ijs te breken en je collega's beter te leren kennen.

Alleen ga je snel, maar samen kom je verder!

   Boek nu meteen

  Alleen op onze locatie

Teambuilding activiteiten voor groepen in Venlo


Outdoor actieve teambuilding activiteit

Jouw team krijgt tijdens een bootcamp verschillende opdrachten om uit te voeren. Met banden, balken, touw of een brancard gaan we als groep van het terrein af. Aansluitend gaan we over de obstakel baan binnen of buiten. Alle opdrachten kunnen alleen samen worden uitgevoerd, je krijgt hierdoor een mooi beeld van het team. Er zullen kwaliteiten van het team naar boven komen die je van tevoren niet had bedacht.

Teambuilding activiteit in Venlo limburg samenwerken outdoor bootcamp groepen


Teambuilding expeditie

Ga de strijd aan tegen elkaar. Bij onze expeditie wordt je onderverdeeld in teams, je kunt het spelen in 2 of maximaal 4 teams. De start van de expeditie begint met 2 proeven waarbij puzzelstukken gewonnen kunnen worden. Vervolgens begint de expeditie, hier gaat het team over een obstakel baan waar ondertussen diverse opdrachten uitgevoerd moeten worden. Aan het einde moeten er 7 puzzelstukken gevonden worden. Wie de puzzel als eerste goed heeft gemaakt wint de expeditie.

Teambuilding spellen activiteiten voor groepen in Limburg


Indoor teambuilding activiteiten

Zijn niet alle leden van jouw team even vitaal? Dan is de indoor variant wellicht een leuk alternatief. Binnen krijgen ze diverse opdrachten om als team uit te voeren. Het team moet met elkaar communiceren om alle opdrachten goed uit te kunnen voeren. Het gaat bij deze opdrachten totaal niet om snelheid en kracht maar over nadenken, samenwerken en uitvoeren.

Binnen teambuildingactiviteiten en spellen voor groepen


Teambuilding boksen

Boksen is een super toffe sport om als team te doen. Kom erachter wie er goed luistert, de goede tactiek heeft, zijn skills goed onder controle houdt, respect heeft voor zijn tegenstander of juist totaal geen rekening houdt met de rest van de groep. Je leert de basistechnieken van het boksen, waarna jullie aansluitend tegen elkaar mogen duelleren op een rustige en verantwoorde manier.