Kinderfeestjes - Spannend en sensatie

Actieve activiteiten voor kinderfeestjes in de regio Venlo. Van ninja activiteiten, shooting games, klimmen en klauteren, opblaasbaar voetbalveld, twister en meer! De leukste binnen en buiten activiteiten voor kinderen.

0
Activiteiten
000
Blije kids

Kinderfeest organiseren in Venlo

Een kinderfeestje bij Venlo Adventures is tof, stoer, actief en uniek! Onze kinderfeestjes duren minimaal 2 uur en is altijd inclusief een snack met drinken & een bedankzakje! Ook is er nog de mogelijkheid om wat lekkers voor of na het feest te boeken, dit kun je vinden in opties bij boekingen. 

Spannende, stoere en sportieve activiteiten, we hebben alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat het feestje van je kind er een wordt om nooit te vergeten. En met ons ervaren en professionele team kun je er zeker van zijn dat voor elk detail wordt gezorgd - zo kunnen niet alleen de kinderen, maar ook jij, optimaal genieten van deze dag.

Kosten van een kinderfeest zijn vanaf €15,- per kind bij minimale deelname van 8 kinderen (incl. de jarige).

Bekijk al onze kinderfeestjes in Venlo

Ninja kinderfeest

Word een echte warrior ninja. Om een ninja te kunnen worden, moet je enkele uitdagingen en spellen voltooien. Al onze activiteiten zijn in ninja-thema, zoals balken optillen, banden gooien en over hindernissen klimmen.

vanaf 5 jaar

Boek nu meteen

ninja kinderfeest in venlo organiseren kids kinderen uitje activiteit


Shooting games kinderfeest

We leren jullie kruisboogschieten en Archery Tag spelen! Dit geweldige spel is een combinatie van paintball, trefbal en boogschieten, maar met een pijl en boog in plaats van ballen.

vanaf 8 jaar

   Boek nu meteen

archery tag kinderfeest spel actief activiteit kinderen


Twister kinderfeest

Zoek je een uniek en actief kinderfeestje? Kom klimmen, klauteren en toffe spellen doen tijdens jouw kinderfeest. We hebben voor jou MEGA twister klaargezet, een luchtkussen met verschillende kleuren.

vanaf 8 jaar

   Boek nu meteen

Leuk Twister spel voor kinderfeestje in Venlo


Voetbal kinderfeest

Speel verschillende actieve spellen in ons opblaasbaarvoetbalveld!  Ben jij fan van voetballen? Dan is dit feest echt wat voor jou!

Vanaf 8 jaar

   Boek nu meteen