Bootcamp - Surval run & obstakels

Het is tijd om uit je comfortzone te stappen en jezelf uit te dagen! Deze bootcamp en hindernisbaan is de perfecte manier om precies dat te doen. Of je nu op zoek bent naar een leuke groepsactiviteit of een uitdagende work-out, dit is de perfecte plek om jezelf tot het uiterste te pushen. Met hindernissen die ontworpen zijn om je kracht, behendigheid en uithoudingsvermogen op de proef te stellen, zul je zeker een geweldige work-out krijgen. Dus waar wacht je nog op? Meld je team aan en ga samen naar de finish!

 

Bootcamp en hindernisbaan parcours daag jezelf uit in Venlo


Bootcamp

Bootcamp in Venlo organiseren voor je bedrijf of groep

Een leuke uitdaging om samen, actief bezig zijn met het team en vooral veel lol maken! Samen sjouwen met balken, autobanden, kettingen of zo snel mogelijk op en neer rennen. Op het einde wordt er tegen elkaar gestreden, waarbij het niet alleen om kracht en snelheid gaat maar vooral om samenwerken. Welk team presteert het beste?

    Ga de uitdaging aan


Obstacle run experience

Obstakel run parcours hindernisbaan in Venlo voor groepen

Missen jullie een uitdaging met je vrienden en/of familie? Kun je niet wachten om deel te nemen aan obstacle runs zoals MudMaster of Strong Viking? Dan hebben wij wat voor jullie! De mogelijkheid om lekker een uur te komen buitenspelen, over hindernissen te klimmen, door banden te rennen, onder netten door te tijgeren en nog veel meer uitdagingen! Op het einde natuurlijk een competitie van team tegen team. Ook hierbij is een goede samenwerking van belang!

     Nu boeken